Uutiset

Tulemme jatkossa lähettämään uutiskirjeemme enintään neljä kertaa vuodessa ja toivomme, että se voi saavuttaa myös Sinut.

Klikkaamalla tästä voit lisätä tietosi asiakas- ja kumppanirekisteriimme. Jos haluat myöhemmin poistua listalta, voit tehdä sen uutiskirjeessä olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@logmaster.fi ja viestin aiheeksi "Ei uutiskirjettä".


Logistiikka-Kuljetus 2015 messut
26.04.2015

Logistiikka-Kuljetus 15 -tapahtuma on venähtänyt massiivisiin mittoihin – odotettavissa on Suomen suurin logistiikka- ja kuljetusalan ammattitapahtuma! Kaikki messujen osa-alueet; kuljetus, sisälogistiikka ja logistiikkapalvelujen tarjoajat, ovat messuilla mukana kattavasti. Uutena tuotekokonaisuutena on älylogistiikka.

Käy tutstumassa tarjontaan jo etukäteen osoitteessa http://www.messukeskus.com/Sites1/LogistiikkaKuljetus/Sivut/default.aspx


Microsoftin Partner sertifikaatti
06.05.2014

Pitkäjänteinen työ ohjelmistojen kehittämisessä sekä osaava henkilö mahdollistavat Microsoftin kumppanisertifikaattien hakemisen. Me Log Master Oy:llä olemme todenneet, että kouluttautuminen ja sertifioituminen lisäävät organisaation tuottavuutta ja alentavat kustannuksia, kun esimerkiksi tuen tarve ja odotteluajat vähenevät. Microsoftin sertifiointi on tapa todistaa myös asiakkaillemme, että tietomme ja taitomme ovat ajan tasalla tämän hetken tärkeimpien teknologioiden osalta.


Log Master Oy
Pitkämäenkatu 4 A 3.krs
FI-20250 TURKU

Tel. +358 (0)2 880 8990
Fax +358 (0)2 643 10364

Saapumisohje
Sijainti Google Mapsissa
Sijainti HERE Mapsissa
Log Master Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku